Ако имате или някога сте имали дете в тийнейджърска възраст,

...
 Ако имате или някога сте имали дете в тийнейджърска възраст,
Коментари Харесай

Младежките романтични книги, които можете да обсъдите с вашия тийнейджър

 Ако имате или в миналото сте имали дете в тийнейджърска възраст, значи знаете от първа ръка, че връзката в тази ситуация е в действителност сложна. Каквото и да пробвате, каквото и да вършиме, вашият младеж просто отхвърля да ви допусне до себе си и до своя свят. Това постоянно води до отчуждение сред родители и деца, а възприятието несъмнено не е прелестно. Има обаче някои хитринки, които можете да приложите, с цел да скъсите дистанцията с вашия младеж. Една от тях е да намерите общи тематики за диалог от света на литературата. Предлагаме ви лист с няколко заглавия, които са подобаващи както за вас, по този начин и за вашия тийн. А най-хубаво е тогава, когато дружно започнете да обсъждате историята и случилото се из страниците.

“Игра на маски ” от Бени Хюбнер

 Въпреки че псевдонимът ѝ подсказва друго, Бени Хюбнер е в действителност български създател, а “Игра на маски ” е едно чудесно предложение както за младежите, по този начин и за техните родители. Романът е написан в лек и прелестен език, което е един от
плюсовете му.

“Класически справочник за любовта ” от Кърсти Грийнуд

 Наръчник за любовта - всеки желае да има нещо сходно, нали? Тогава животът би бил доста по-лесен. В тази книга Кърсти Грийнуд споделя за обичащата заниманията Джесика Бийм, която сплотява сили със своята баба Матилда, с цел да бъдат преиздадени написаните от нея преди доста години любовни наръчници. Всичко това води до купища занимателни обстановки, които ще ви накарат да се смеете през сълзи.

“Липсваш ми ” от Кейт Ебърлин

 Казват, че всеки човек има своята сродна душа. Трябва само да я открие. Тес и Гъс са просто родени един за различен, само че има един огромен проблем - те в никакъв случай не са се срещали. А какво ще последва, когато това въпреки всичко се случи?

“Три ” от Драго Гламузима

 Горан е публицист, който живее в отворена връзка със брачната половинка си Сандра. Аферите с други дами са неговото най-силно ентусиазъм да написа, само че нещата се трансформират, когато на сцената излиза следващата държанка - Хана. Хана е друга и желае Горан единствено за себе си. Ами в този момент? Кое идва по-напред - любовта или възприятието на независимост?

“Пет срещи с чужд ” от Джон Марс

 Компанията “ДНК Съвпадение ” твърдо има вяра, че за всеки човек има генетично основан различен човек, който да бъде неговата половинка. Сега петима души получават дългочакано известие, че тяхната сродна душа е открита. Но какво се случва, когато някои от тези хора пазят мрачни, даже смъртоносни секрети? Романът на Джон Марс е толкоз сполучлив, че стрийминг платформата Netflix ще сътвори сериал по него.

“Назови ме с твоето име ” от Андре Асиман

  “Назови ме с твоето име ” е съвършено изискан роман за неочакваното възприятие на привличане, което се появява сред един юноша в юношеска възраст и госта, който се появява в къщата на родителите му на италианската Ривиера. Възможна ли е безспорната непосредственост сред двама души, даже и единствено за една нощ? Андре Асиман майсторски дава отговор на този въпрос.

“Когато е в действителност ” от Ерин Уот

 Оукли е същински поп кумир с милиони последователки, само че и скандална известност. Когато нещата в действителност стартират да вървят зле за него в персонален проект, сътрудниците му вземат решение, че за неговия имидж ще е добре си хване за гадже някое напълно нормално момиче. Сервитьорката Вон приема офертата и стартира фиктивна връзка с Оукли, само че в един миг нещата стартират да се трансформират. Нима сред Оукли и Вон ще се случи нещо същинско?

“Последното завладяване ” от Николай Колев

 Никола е студент по история, който обаче не се вълнува чак толкоз от смисъла на живота, колкото от бързия секс с колкото е допустимо повече дами. На тях той гледа като на свои завоевания, само че едно от тези девойки ще се окаже друго и ще му разкрие секрети, пред които Никола до този миг не се е изправял. А някои от тях ни минимум няма да му се харесат.

“Достатъчно е, че те има ” от Малгожата Гутовска-Адамчик

 Какво в действителност тормози младежите в актуалния свят? Едно от тези неща сигурно е тяхното мощно предпочитание да бъдат “някой ” в очите на другите, да бъдат обичани и да печелят всяко едно съревнование. Животът на Вероника се обърква бързо, когато тя среща трима разнообразни мъже, всеки предлагащ ѝ по нещо друго. И тук идва сложният избор, който Вероника би трябвало да направи.

“Сто късчета от мен ” от Люси Дилън

 Когато Джина Белами взима решение, че би трябвало да започва “на чисто ” и да промени напълно живота си, тя взема решение, че ще резервира единствено 100 предмета от предишното си. Предмети, които носят някакъв смисъл за нея. Пред Джина стои огромното предизвикателство да подреди още веднъж парченцата на личния си пъзел, а когато в живота ѝ се появява измъчвана хрътка, пред нея се откриват нови хоризотни.

Инфо: www.ozone.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР